Hypement

Brändiuudistuksella lisää hypeä

Hypement on luova ja rohkea boutique-vaikuttajamarkkinointitoimisto, jonka intohimona on parantaa keinoja, joilla vaikuttajia hyödynnetään osana markkinointia. Saimme tuoda uudelle tasolle heidän visuaalisen identiteettinsä. Tahtotilana oli kuvastaa perustajien urheilutaustaa ja energistä meininkiä – Hypementin sielua.

Palvelumme
Brändiuudistus
Visuaalinen identiteetti
Verkkosivut
Sometemplatet

Rohkeus ja luovuus toiminnan ytimessä

Hypement kasvattaa brändin hypeä luovien vaikuttaja-aktivointien keinoin. Heidän toimintatavassaan korostuu raikas ja peloton ote – onhan vaikuttajamarkkinoinnissakin vain taivas rajana. Rohkeudesta Hypement on saanut myös tunnustusta – siitä he ponnistavat ja siitä heidät myös tunnetaan.

Hypementin ilme kaipasi uudistusta ja räväkkyyttä – sen toimintatavat, teot ja olemus eivät välittyneet toivotusti. Sivut hukkuivat massaan eivätkä tukeneet visuaalisesti brändin ydintä.

Visualisuuteen energinen ja raikas ote

Hypementin toimintatavan ydin ja missio herätettiin eloon kirkastamalla käyttäjille näkyvät osat. Kirkkaanvihreää väriä oli jo aiemmin käytetty yrityksen toimesta korostevärinä, mutta uudistuksessa se nostettiin kärkeen – ja sai osakseen vielä ripauksen energisyyttä.

Ensin logo, fontit ja värit saivat freshin säväyksen. Seuraavaksi luotiin verkkosivut, jotka ovat tyylikkäät niin desktopissa kuin mobiilissa. Lopulta työn tueksi luotiin helposti muokattavat presentaatio- ja some-pohjat.
Verkkosivustolla myös casejen esillepanoon laitettiin paukkuja: laadukkaiden kuvien avulla pelkkä nopea vilkaisu jättää muistijäljen. Teksteistä haluttiin tehdä helposti ymmärrettäviä, ilman turhaa termeillä kikkailua.

Lopputuloksena Hypement näyttää ulospäin juuri siltä mitä se on. Energinen ja tyylikäs, kansainvälisille asiakkaillekin varteenotettava vaihtoehto suomalaisessa vaikuttajamarkkinoinnin kentässä.

“Punainen lanka löytyi ja sen avulla rakennettiin lopputulos, joka on ollut meille, tutuille ja tuntemattomillekin WOW!”

– Max Kolu, Business Development, Founder

Haluatko kuulla casesta lisää?

Minna Järvenpää

minna.jarvenpaa@n2.fi

050 395 6133